torstai 7. huhtikuuta 2016

Mihin ihmeeseen me ollaan kadottu?

...Ihan kotona me ollaan normaalia arkea viettäessä.

Ensiksi kuulumisia. Mitä meille kuuluu? Hyväähän tässä, Tiukun teini-ikä painaa päälle, Toivo on hoikistunut ja kasvattanut lihasta (JES!), minusta tuli 13 -vuotias, oma tietokone saatu, uusi heppakaveri tullut. Eipä tässä mitään. Bloggaaminen on nyt vähän unohtunut muiden kiireiden keskellä. Haluan päästä alakoulusta hyvin numeroin, joten yritän (hox yritän..) panostaa koulunkäyntiin. Isoksi osaksi arkea on tullut myös uusi (ei oma) kaviokas. Mutta kanien kanssa tulee aina vietettyä aikaa. On ihanaa päästä omaan huoneeseen kanien luo rankan päivän jälkeen.

Bloggaamista tosiaan helpottaa tämä uusi kannettava jonka sain synttärilahjaksi. Blogi ei tule olemaan ainakaan ennen kesää kovin aktiivinen, mutta voi olla että teen myös hevosblogin jonka kautta pääsette seuraamaan kuulumisia. Instagramissa olen aktiivinen, sieltä minut löytää nimellä @helkakanniainen.

Kaneille kuuluu hyvää, on pysytty terveenä. Tämän kevään aikana on tullut useita surullisia menetyksiä ystävien töpöhäntien kohdalla... Mutta kaikkien aika tulee joskus, joskus aiemmin, joskus myöhemmin.

Sporttisia...

...tai sitten ei.




1 kommentti: