lauantai 19. syyskuuta 2015

Kuulumisia, uusi banneri + höpinöitä tulevasta Ylivieskan näyttelystä

Heippa!
Taas mun pitää pahoitella tätä epäaktiivista bloggaamista, on ollut kiireitä... Umpipapanoiden (Minun, Tarun, ja Jennin)  whatsapp ryhmä on kylläkin soinut jatkuvasti, siellä tulee höpistyä kaniasioista ja kaikesta muusta päivittäin. :D

Urho on muuten muuttanut nyt vapaasti mun huoneeseen, koska parvekkeella on alkanut kylmenemään.

Ylivieskan näyttely 26.9 lähestyy, en jaksa odottaa! Pääsee näkemään kavereita ja siellä tapahtuu koko tämän blogin ja kanielämäni muuttava asia. Läheisimmät kaniharrastajakaverit kyllä tietää mistä on kyse, mutta muille se tulee yllätyksenä, en aijo kertoa mitään (tiedätte kyllä keitä olette, elkää paljastako!) :D 

Ylivieskaan ensi viikon lauantaina tulen siis äitini, Urhon ja isosiskoni marsujen kanssa. Ja toki siellä sitten on seurana Jenni ja Taru! Tulkaa ehottomasti sanomaan heipat jos näette mua :) Aika ihanaa herätä silloin sitten siinä 5 maissa... Mutta näyttelyaamuina aikaiset herätykset ei haittaa, kun tietää kuinka mukava päivä on tulossa. 

Mitä meille kuuluu? No hyväähän meille kuuluu, ihan tavallista. Toissapäivänä tuli tilaus Peten Koiratarvikkeelta. Esittelen tilatut tuotteet sitten Ylivieskan näyttelyiden jälkeen, kun tulee isompi postaus kaikista lähiaikoina tehdyistä ostoksista, sisältäen myös Limingan ostokset!


Seuraava postaus koskee varmaankin sitten Ylivieskan näyttelyä. Postaus Urhon kastraatiosta tulee kun tulee, ei ole nyt siihen ollut aikaa. Heipat, alan nyt siivoamaan Urhon sotkuja!

1 kommentti:

  1. Nytkö se uusi kanisi siis tulee? :) Kirjoitit joskus postauksessa että tuleva kanisi on syntynyt :3

    VastaaPoista