torstai 7. toukokuuta 2015

Urhon estehyppy kehitystä

Heippa!
Lupailin tuossa postauksessa jossa kerroin näyttelytuloksia, että tekisin tästä aiheesta postauksen. Eli Urho on aloittelemassa (jo hyvällä mallilla) estehyppy harrastusta. Tähän asti emme ole hypänneet kuin muutamia 1-3 esteen ratoja, mutta suurimmaksi osaksi tällä hetkellä harjoitellaan yksittäisiä.
Urho 37 cm (tämän hetkinen korkeusennätys).

Aloitetaan siitä, miten aloitimme tämän tammi/helmikuussa. Aloitin tekemällä kaksi 5 cm estettä, ja annoin Urhon vapaavalintaisesti hypätä, tai jättää hyppäämättä, Urho hyppäsi. Tätä tehtiin pari kertaa välillä yhdellä välillä kahdella esteellä. Sitten hyppäsimme pikkuhiljaa korkeampia yksittäisiä välillä valjailla ja välillä ilman (Noin) 10 cm, 15 cm, 20 cm, 25 cm. Tein tässä 3vk sitten Urholle esteen, joka oli 33 cm. Urho hyppäsi sen valjaissa ja hihnassa. Pian hyppäsimmekin tämän hetkisen hyppykorkeusennätyksen, 37 cm. Ylpeys on valtavaa, kun kani hyppää korkean todella hienosti, varsinkin kun on itse opettanut.
Urho 33 cm.
Tästä postauksesta tulikin aika pitkä, hups! Urho on siis vasta aloitteleva estekani, mutta onhan tämä todella hyvä aloittelijalle! Harrastusta olisi tarkoitus jatkaa mahdollisimman pitkälle. Tästä Urho vielä kehittyy. Mutta nyt, heippa ja seutraavaan postaukseen!

4 kommenttia:

  1. Kyllä hänestä vielä estekani kehittyy! Ajattele jos löisi Cindyn ennätyksen!!;)

    VastaaPoista
  2. Urho nähdään varmasti loikkivan tulevaisuudessa aina vain korkeampia esteitä. Go Urho!

    VastaaPoista