torstai 28. toukokuuta 2015

Ulkoilua, uusi kamera ja höpinöitä

Heippa!

Edellisestä postauksesta on vierähtänyt noin viikko, joten päätimpä nyt istahtaa tietokoneen ääreen ja kirjoitella teille meidän kuulumisia. Ilma on ollut hyvin sateista nyt, mutta ei se mitään. Sunnuntaina kävimme ulkoilemassa valjailla. Urho loikki itse portaat ylös kun palasimme sisälle.

Pikku poseeraaja. <3





Hyi, inhottavat valjaat!

Sain tässä lauantaina muuten uuden kameran, Nikon D3100. Hyvin tyytyväinen olen ollut kuvien laatuun. :) Urholla on muuten menossa massankasvatusta, johon sisältyy erityisen paljon liikuntaa sekä silloin tällöin pelletin sekaan kauraa, jota ostan tänään illalla tallilta. Toivottavasti olisi erityisen tehokasta tuo kauran vaikutus, se myös parantaa karvan laatua joten olis ihan plussaa jos ois kiva massa ja turkki seuraavaan näyttelyyn, johon on vähän päälle viikko. :'D

Urholla on lähiaikoina tulossa kastrointi, varmaankin näyttelyiden jälkeen, ettei masussa ole tikkejä näyttelyissä ettei siellä sitten satu mitään. Leikkaus tapahtuu täällä meidän kaupungin hyvässä eläinlääkärissä.

Ja ääää, näyttely lähestyy vinhaa vauhtia! Enään vain 9 päivää, jännittää jo! Tuntuu että jokaisessa postauksessa höpötän vaan siitä...:D Odotamme Urhon kanssa jo innolla tuttuja näyttelykavereita, kuten Jenniä ja Cindy -kania. :)

Tämä postaus venähti melko pitkäksi... Mutta nyt heippa!




3 kommenttia: