keskiviikko 19. elokuuta 2015

Mitä meille kuuluu?

Heips! Eli nyt on kulunut jo ihan liikaa aikaa edellisestä postauksesta, olen halunnut nauttia kesästä, mutta nyt on taas virtaa koulun  jälkeen kirjoitella :). Kaikkea on kerennyt tapahtua, Tukholmassa ja Helsingissä on tullut käytyä (ilman pupua siis) ja kesän kohokohtana oli Jennin vieraile täällä! Ja hyvin meillä menee, ihan perus :D.

Olen tässä lähiaikoina keräillyt käpyjä Urhon leluksi.
Urhon kesä tiivistettynä yhteen kuvaan...

Ihanaa, lauantaina on taas näyttely Limingassa. Sinne menen Urhon kanssa, joten jos näätte tulkaa rohkeasti moikkaamaan :)! Seurana toimii tällä Taru ja Jenni. Myös siskoni tulee näyttelyyn kahden marsunsa kanssa.

Urholla on nyt ihan hirveä karvanvaihto menossa, joten ihanat rajatkin löytyy... Urho rapsuttaa paljon toista korvaansa, joten vilkaisin sinne ja siellä on vaikkua. Me äitin kanssa puhdistamme korvat ja leikkaamme kynnet perjantaina. Tässä on joka päivä tullut harjailtua ahkerasti... :D

Mulla on muuten kaks isompaa postausta tuloillaan, joten stay tuned! Ja tämä oli nyt vaan pieni päivityspostaus jotta tiedostatte meidän elossaolemisen. Seuraava postaus tuleekin olemaan varmaan näyttelyitä koskeva. Nyt, heippa!

2 kommenttia:

  1. Ne kaksi päivää Torniossa oli parhautta! Pian pääsetkin tänne meijän pieneen hönttikseen.;)

    VastaaPoista