tiistai 16. kesäkuuta 2015

Kuulumisia ja sadepäiviä!

Hei!

Postausta Urhon kastraatiosta ei sitten tullutkaan vielä, eikä tulekkaan johonkin aikaan, siinä ilmenneiden ongelmien vuoksi. Urho alkaa pikku hiljaa toipumaan, meillä on kuitenkin aika keskiviikkona Urhon tarkastukseen. Meillä on siis nyt jonkulainen estehyppytauko, koska en todellakaan aijo ottaa sellaista riskiä. Pojalla piti olla 1pv kauluri kaulassa mun huoneessa (ettei Urho nuolisi sitä leikkausjälkeä). Mutta paranemiseen päin ollaan menossa, mutten nyt halua kertoa kaikkea, vaan haluan säästää näitä asioita tulevaan postaukseen joka kertoo pelkästään siitä!

Raukka... Onneks tuo kauluri ei kovinkaan häirinnyt. Laatu on jotain aivan kauheaa!

Mutta juu, säät ei ole jälleen kerran olleet puolellamme, joka päivä on satanut. Kuitenkin Urho on saanut nauttia ulkoa haetuista koivunoksista täysillä, koska ne ovat nyt parhaimmassa vaiheessa! Kuvasin poikaa kun tämä söi oksia, mutta niitä kuvia voisin laitella kun teen tietokoneella postauksen, tämän nimittäin teen puhelimella.

Urhon lemppareita... :')

Me ollaan nyt sadepäivinä nautittu sisällä rentoutumisesta.


Tästä tuli nyt tämmönen melko aiheeton kuulumis/höpinäpostaus. No mutta on se ihan hyvä kertoa teille että vielä me ollaan täällä! :D Seuraava postaus tulossa varmaan tässä parin päivän päästä. Siihen asti, heippa!

8 kommenttia:

  1. Hienoa nähdä että Urho toipuu. :') Ette oo ainoita joita säät ei oo suosineet... vaikka eilen olikin ihana aurinkoinen päivä! Mutta sääskiä kyllä riittää...:P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä. :') Haha joo... nyt on täälläki alkanu aurinko näkymään! :p

      Poista
    2. On kyllä. :') Haha joo... nyt on täälläki alkanu aurinko näkymään! :p

      Poista
  2. Hei, tyttären kanssa täällä Oulussa odotetaan innolla postausta Urhon leikkauksesta ja toipumisesta. Et ehkä hoksaa keitä ollaan, mutta kanit ehkä muistat / tunnistat :) lohojaloikka.blogspot.fi (idea oman kaniblogin perustamisesta saatiin sinulta!)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Juu, kyllähän mie teidät tunnistan :) Miepä käyn kattoon teijän blogin, ompas veikeä nimi! :) Mukava kuulla, tämä on kyllä kiva harrastus!

      Poista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  4. Tosi kiva ja selkeä blogi!<3 Sait uuden lukijan :)

    http://mirkunlifestyle.blogspot.fi/

    VastaaPoista